Director/a Centre d'Oci UNNIC


  • Ubicación: Andorra la Vella (Andorra)
  • Vacantes: 1

Lidera

Benvingut/da a aquesta oportunitat professional, esperem que sigui el canvi que estàs buscant.

No sabem si seràs el/la professional seleccionat/da, però el que sí et podem garantir és que treballarem amb tu per millorar el teu futur professional.

Descripción de la oferta

T'agradaria formar part d'un projecte UNNIC?
Amb el naixement a Andorra d'aquest Centre d'Oci Integral, on s'ubicarà el Casino i una extensa oferta d'esdeveniment, espectacles, art, entreteniment i gastronomia cerquem el seu Director/a del centre.

La teva missió serà la de definir i implantar l'estratègia de posicionament i creixement del Centre, a l'hora que garantir el correcte funcionament del Centre d'Oci, coordinant el mateix amb les diferents unitats de negoci i serveis que el componen, promovent el creixement econòmic i implantant les línies per assegurar la consecució dels objectius marcats, i del compte de resultats.

Les teves funcions principals seran:
Materialitzar les polítiques, valors, objectius i línies estratègiques d'actuació per garantir el bon funcionament del Centre.
Promoure i col·laborar activament amb els directors de les diferents unitats de negoci en la planificació i la presa de decisions estratègiques i comercials que poden contribuir a augmentar la capacitat de generar ingressos.
Vetllar per la consecució del compte de resultats, i supervisar la consecució dels objectius empresarials així com informar proactivament a les Direccions de Divisió i Unitats de servei per evitar possibles desviacions.
Implementar una millora continua de tots els processos que intervinguin en el desenvolupament i augment de la capacitat de captació d'ingressos del Centre, realitzant sinergies comercials i col·laboratives entre les diferents unitats de negoci o departaments que desenvolupin la seva activitat, amb l'objectiu d'augmentar la qualitat i eficiència del servei.
Supervisar i controlar les infraestructures, instal·lacions i serveis del Centre per assegurar el correcte funcionament.
Representar a la companyia en el seu entorn, fomentant la generació de sinergies, espais de col·laboració i la difusió dels seus valors entre els principals agents.
Orientar, motivar a l'equip cap a l'obtenció dels objectius així com vetllar per la promoció interna dels mateixos a través de la creació de plans de carrera.

Com pots veure tens l'oportunitat d'encapçalar el centre UNNIC, una direcció que et demanarà conjuminar la part estratègica del negoci, la gestió del centre i del seu equip, la vessant pública del centre, promovent els diferents esdeveniments i donant a conèixer i facilitant una nova experiència als futurs clients.

Requisitos

Per estar al capdavant d'aquest gran projecte i liderar-lo amb solvència creiem que serà necessari que comptis amb formació en ADE, màrqueting o similar i valorarem enormement que hagis cursat estudis de màster o postgrau en gestió i direcció de negocis, MBA, etc.

Hauràs de gestionar, directament o indirectament prop de 200 treballadors/es, un gran repte que creiem que podràs assolir amb bona capacitat comunicativa i de negociació. Un perfil orientat a objectius, amb bona disposició davant els clients i una visió estratègica seran indispensables.
Donat que el Centre d'Oci UNNIC preveu atraure clients nacionals, dels països veïns i visitants d'altres nacionalitats, hauràs de dominar el català, castellà i francès, i creiem que sumar-hi l'anglès seria ideal per poder arribar al màxim ventall de clients potencials.

Per les característiques de l'oferta del Centre, i el gran volum de personal i clients que gestionaràs, serà indispensable que tinguis experiència mínima de 10 anys en gerència i serà molt valorable si has viscut l'experiència d'arrancar i posicionar un nou negoci. A més serà molt positiu per a la teva candidatura conèixer el sector de la restauració, ja que serà un dels eixos principals d'activitat del centre. 
Si t'encantaria ser el motor d'aquest gran equip de persones, creus que disposes de les competències necessàries i tens l'ambició i les ganes d'encarar aquest repte amb la millor predisposició... Inscriu-te ara! Estem desitjant conèixer-te.

Posición cerrada

  • Ubicación: Andorra la Vella (Andorra)
  • Vacantes: 1